Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

blue beach

_MG_2181 copyx

_MG_2191 copy

_MG_2181 copy

_MG_2184 copy

Shorts Levi’s 501 // skjorta Culture // solglasögon Rayban // rosett Forever21 // klocka Triwa // ring YSL (affiliatelänkar)

Jag är på ovanligt gott humör för att ligga hemma sjuk måste jag säga, det känns helt ok att sova bort dagarna eller ligga och läsa lite.  Jag brukar sällan ligga till sängs och ta det lugnt när jag är krasslig, istället kör jag på och dämpar min infektion med Ipren men det går verkligen inte den här gången och efter några intensiva veckor känns det skönt att låta kroppen vila. Självklart springer det i benen och lite jobb har jag ägnat mig åt, det måste jag erkänna. Och när jag tittar ut genom fönstret ser det ut som att våren försöker göra sitt bästa för att visa att den snart är på väg även om jag misstänker att det är ganska vintrigt där ute fortfarande. Det suger förstås, jag vill också ut och njuta av solen men jag får njuta av mina soliga minnen från Dubai ett tag till innan jag orkar ta mig ut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry