Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

new in, hermes

_MG_0435 copy

_MG_0445 copy

Jag älskar det här Hermes-armbandet som jag fick i julklapp! Jag har ett armband från Hermes i läder sedan tidigare men har velat ha ett Clic H också så jag blev jätteglad. Tyvärr töjs läderarmbanden ut och slits ganska fort och det här känns lite mer hållbart och som ett armband jag kommer använda genom hela livet. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Linn! Så roligt att jag har hittat hit till din inspirerande blogg! 🙂 Lär spendera en hel del här 😉 Måste bara fråga dig om storleken på armbandet, har du den mindre eller den större? Har tänkt önska mig ett jag också 🙂 Men lite svårt med storlek.. Helt underbart fint! Stor kram

    Amanda 2015-09-22 14:08:42
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind