Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

svar på era kommentarer

Hej Linn! Vilka härliga bilder i inlägget nedan! En liten fråga: hur gör du med din LV Keepall när du reser? Checkar du in den? De är så fina och jag vill så gärna köpa en, men jag reser så sällan med bara handbagage, och att checka in denna fina väska känns inte helt okej. Kram!

Jag checkar aldrig in min Louis Vuitton keepall, jag vill inte utsätta den för allt slit och släng som det innebär men jag flyger inte så ofta med den. Jag brukar resa med en stor resväska som jag checkar in och sedan har jag min neverfull som handbagage där jag har min dator, kamera, objektiv, plånbok osv. Jag använder min keepall mest när vi reser med bil och ska bort över t.ex. helgen. När man flyger brukar man gå så långt med handbagaget och jag tycker det blir alldeles för tungt att bära en bag så har jag bara handbagage när jag flyger så har jag alltid en kabinväska på hjul.

Så fina byxor! Var det länge sedan du köpte dem?

Ja, jag köpte de här byxorna på Zara för ett halvår sedan i Barcelona tyvärr men kika i butikerna i vår, de kanske får in några liknande.  _MG_1659 copy

Åh men VAR är din väns lila solglajjor från? To die for! Jättehärliga bilder i övrigt också!

De kommer från Ray Ban, jag vet, så snygga! De finns att köpa här (klick)!

Hej Linn! Vad passande att du nämnd Nosh and Chow, ska nämligen upp till Stockholm en helg och vi ska ut och äta på lördagen. Tänkte Nosh men har blivit lite osäker pga all taskig kritik jag läst om stället. Vad är din spontana reaktion gällande mat och service? Tycker det verkar som ett toppenställe.

Åh, jag gillar verkligen Nosh & Chow, först och främst för de vackra lokalerna och atmosfären men jag tycker att maten är rätt bra också. Jag håller med om att den kanske inte är fantastisk men jag skulle ge maten 7 av 10. Servicen är bra hela kvällen fram tills midnatt då det verkar som att många servitörer går hem och då upplevde vi att servicen blev lite sämre trots att de hade kvar flera matgäster vid borden. Jag har ätit där en gång innan och jag som gillar råbiff älskar deras lite annorlunda variant. Testa den! Killarna åt torsken som såg riktigt god ut också och drinkarna kan man inte klaga på. Matsalen till vänster när man kommer in är absolut mysigast och där finns även en stor bar som är full av gäster vilket ger stället lite mer liv. Jag tycker definitivt att ni ska gå dit och äta om ni ska till Stockholm! Är ni ute efter riktigt bra mat hade jag nog testat Farang som serverar asian fusion, så gott!

Åh var hittade du den där från UGGs? Behöver en!

Du hittar UGGs rengöringskit här(klick!).

Åh hur gör du för att rengöra uggsen? Skulle också behöva göra det men vågar inte ifall de blir ännu fulare.

Jag blandar ut UGGs Sheepskin Care med lika mycket vatten och sedan använder jag en tvättsvamp med den mjuka sidan neråt och skrubbar ett bra tag och sköljer sedan med vatten. Det finns jättebra instruktioner på flaskan så man förstår precis hur man ska göra.

_MG_8365 copy

Lite besviken över att den endast går ladda ner från apple.

Åh va spännande! Kommer den för Android oxå?

Hej tjejer! Vi håller på att ta fram Poplin-appen för Android också så jag säger till så fort detta är gjort så ni kan ladda ner den.

Kommer du ihåg vad företaget hette?

Jag minns tyvärr inte vad företaget som vi åkte på ökensafari med i Dubai förra året heter men se till att boka ett ökensafari som ligger ca 1,5 timme från stan för ju längre ut i öknen ni åker desto vackrare blir det. Vi åkte mot bergen minns jag och så se till att boka så ni antingen får köra en egen dune buggy eller fyrhjuling. Att åka i jeep med en förare har jag hört är bara läskigt och obekvämt. Jag tyckte det var riktigt häftigt att få se öken då det var första gången för mig så jag kan varmt rekommendera det! Update: En läsare skrev om Alpha Tours i Dubai som är det bästa och säkraste alternativet om man vill på ökensafari och det var det vi åkte med (tack till dig för påminnelsen) så leta efter aktiviteter med Alpha Tours, vi var riktigt nöjda med dem!

Är du i Dubai med vänner eller med Mattias?

Jag var i Dubai men min vän Susanne och några resejournalister!

Vet du vad det kostar att bo där per natt?

Just nu ligger priserna för en natt (två personer i dubbelrum) på Vida Downtown Dubai på ca 3500-4000 kronor per natt. Jag gillade verkligen hotellet och det ligger väldigt centralt i Downtown och nära Burj Kalifa och Dubai Mall. Annars kan jag varmt rekommendera The Westin Mina Seyahi nere vid marinan som vi bodde på förra året. Privat strand, stor pool och ett helt fantastiskt vackert hotell till samma pris per natt.

Vart kommer dina byxor ifrån som du har ovan till svarta hatten. Snygga på snygga dej!

De gråa utsvängda byxorna kommer från Zara och jag såg att de fanns på rean förra veckan så passa på om de finns kvar, så sköna men man ser ändå uppklädd ut.  IMG_2796 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Linn! Tänkte fråga dig om du vet några bra ställen i Malmö för ögonfransförlängning och schellac/nagelförlängning? Har flyttat hit från Stockholm och har egentligen ingen att fråga om sådana saker så jag hoppas du har några bra tips! Sånt vill man ju gärna veta innan man testar 🙂 Kram Johanna

  Johanna 2015-02-10 09:46:03
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna! Åh jag önskar så att jag kunde hjälpa dig men salongen jag gick till och fixade fransarna på finns inte kvar i Västra Hamnen längre. Googla och se om du kan hitta någon blogg som skrivit något om ögonfransförlängning eller naglar i Malmö. Så brukar jag göra när jag är hemma för jag har ingen koll på salongerna längre 🙂 Lycka till och hoppas du trivs i Malmö. Kram

   Linn Herbertsson 2015-02-11 16:05:31
   Svara
   • Svar på Linn Herbertssons kommentar.

    Tack ändå Linn! Bor i västra hamnen så det ande varit toppen om den salongen fanns kvar. Får leta vidare! Jag trivs jättebra här, men saknar Stockholm så klart 🙂 kram

    Johanna 2015-02-12 22:13:31
    Svara
 • Hej.
  Bagen är just den som heter Keepall, den öppna väskan jag antar att du syftar på heter Neverfull. Bara ett litet förtydligande, eller jag kanske missuppfattade texten?

  Karin 2015-02-08 19:14:40
  Svara
 • Hej Linn! Vill bara tipsa dina läsare om att det finns en djungel av företag som anordnar Ökensafari här, men det som har högst säkerhet, tar hand om sina bilar och verkligen utbildar sina förare är Alpha Tours. Precis som du nämnde är det väldigt skakigt och bumpigt; åksjuketabletter rekommenderas och har man känslig nacke, ryggrad eller huvud bör man avstå.

  Hoppas det hjälper lite! Stor kram

  Maria 2015-02-08 15:01:12
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry