Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Stockholms möbelmässa

Jag vart så imponerad igår på Formex Möbelmässa när vi var och hälsade på Sofias klass från Lund och kollade in deras projekt. Det handlade om temat hållbarhet och Sofia hade gjort en maskin som utvinner olja från frön och det fanns prylar som gjorde allt från att göra sitt eget smink med färgpigment från frukt och grönsaker till att göra godis med bär och annat som man själv kan plocka ute i naturen. Så häftigt! I övrigt fick jag väldigt mycket inredningsinspiration och kärade ner mig i en lampa som ni ser på andra bilden och lite längre ner där min vän Jonathan sitter vid ett bord, jag ska kolla upp det företaget för den måste vi ha här hemma över vårt matsalsbord. Nej, nu måste jag hoppa i säng så vi hörs i morgon fina ni!

_MG_2394 copy

_MG_2450 copy

_MG_2474 copy

_MG_2412 copy

_MG_2398 copy  _MG_2435 copy _MG_2407 copy

_MG_2437 copy

_MG_2442 copy

_MG_2397 copy

_MG_2458 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Linn!

  Jag läser just nu kandidatprogrammet i företagsekonomi och det är mycket snack om betyg hit och dit. Hur har du upplevt att betygen spelar för roll efter utbildningen? Skulle vara jätteintressant att veta då jag försöker få ihop skola med jobb och socialt liv! Kram!

  Sara 2015-02-09 13:30:04
  Svara
 • Inte så lätt att hålla isär alla mässor, men förra veckans mässa var möbelmässan, dvs Stockholm furniture and light fair 🙂 formex, som är mer av en inköpsmässa hölls i januari i år.. Inte så noga, men tänkte iaf kommentera! Håller helt och hållet med om att man blev super inspirerad 😀 kram

  Emelie 2015-02-09 10:57:52
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry