Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Åre-tips

Åh vilken härlig dag! Jag sitter och jobbar hemifrån och har gått runt i pyjamas hela dagen. Jag behövde verkligen det efter den här hektiska veckan och jag får riktigt mycket gjort idag. När jag åt lunch satte jag mig ner och började leta lite hotell/lägenheter/stugor i Åre. Jag är så sugen på att åka skidor i februari och vi funderar på att åka med några vänner. Däremot är det jättesvårt att hitta något bra på nätet, det är alltid så dåliga bilder så därför kände jag att det bara är dumt om jag inte samtidigt ber er om hjälp för ni brukar ju komma med så många bra tips och synpunkter. Lämna gärna en kommentar i så fall! Vi blir som det ser ut nu fyra stycken och vill ha ett fräscht, modernt boende, gärna med öppenspis och bastu. Bilden är från Verbier förra året…

IMG_0728 copy

Solglasögon här (affiliate länk) // Jacka Moncler Angers// pannband gammalt från Åhlens

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger