Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

yogaskor

Det blev ett yogapass för mig idag istället och jisses vad jobbigt det är. Thea, som vi tränade med på Skepparholmen i söndags som också kör yogapassen på mitt gym Metropolis precis här nedanför, är så duktig och går runt och hjälper oss och påminner oss hela tiden om att aktivera våra muskler så att yogan verkligen ger resultat. Jag älskar det och det känns som den bästa kombinationen med Xtremefit där det är mycket mer fokus på snabb styrketräning och kondition (yogan är ju också jättebra styrketräning men med mer uthållighet).  Jag är dessutom hemma och klar en timme tidigare efter yogan och jag har fullt upp idag så det får bli Xtremefit i morgon istället.

Och jag får alltid jättemånga frågor om mina skor som jag använder på både yogan och på vår Xtremefit. Det är ett par yogaskor från Nike och man kan använda dem på tre olika sätt. Jag använder nästa alltid bara själva ”strumpan” som på bilden nere till vänster men det är jättebra att ha skon med sula som lätt dras över mellan eller under passen. Bandet använder jag sällan men det är väldigt fint om man gillar det, då ser skon nästan ut som en liten balettsko. Eftersom jag får så många frågor om skorna så kikade jag in på Nike’s hemsida och såg att de fått in skorna igen (de var slut ett bra tag) och är på rea just nu för 959 kronor istället för 1200 kronor som de brukar kosta och ni hittar dem här (klick!) i rosa och till fullpris i svart här (klick!).

Skärmavbild 2015-01-29 kl. 08.21.19

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry