Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

it’s a wrap

Igår filmade vi de sista bitarna till Beauty-klippen i samarbete med Eleven.se som kommer komma upp här i min blogg lite då och då under våren. Det var fullt ös hela dagen backstage på Stockholm Fashion Week men jag hade så himla kul! Nervositeten framför kameran är snart som bortblåst och jag börjar tycka det är riktigt roligt vilket jag aldrig trodde. Första gången vi filmade till Metro Mode var jag nära att skriva ett inlägg om att jag inte kunde förstå varför vissa vill arbeta framför kameran. Jag har inte sett någon utmaning i det tidigare men nu märker jag hur roligt det är att finslipa och hela tiden bli lite bättre och jag måste verkligen tänka på det hela tiden för så fort man slappnar av så blir det väldigt platt och tråkigt när man sedan får se inspelningen. Sjukt kul i alla fall och jag ser fram emot att få se resultatet! Här kommer lite bilder från vår dag och Frida tog även jättemånga bilder som hon kommer skicka till mig senare i veckan, och tack till bästa Linda som inte ens skulle gå på någon visning men som ändå kom förbi Berns och spelade in lite med oss, jag har världens bästa vänner!

_MG_0867 copy

_MG_0881 copy

_MG_0868 copy

_MG_0869 copy

_MG_0884 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du känns helt naturlig framför kameran. Inte enbart på grund av ditt fantastiska utseende. Ditt intelligens lyser igenom på ngt sätt:)

    Charlie 2015-02-04 11:36:38
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand