Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en fullspäckad onsdag

Godmorgon! Jag var så sugen på ett yogapass efter söndagens härliga yoga- och spadag ute på Skepparholmen (fler bilder från vår härliga dag nedan) så jag bokade in mig på passet nere på gymmet i morse men så kunde jag inte somna igår kväll. Jag bestämde mig därför för att hoppa yogan och sova en timme extra istället då vi ska filma hela dagen med Metro Mode på Stockholm Fashion Week idag. I kväll ska jag dessutom på konsert med Ida som är account manager på Metro, hon har fixat en biljett till mig och vi ska se OMI, ni vet han som gör låter Cheerleader som jag ÄLSKAR. Det ska bli så kul men jag har en riktigt lång dag framför mig med inspelningar, modevisningar och annat roligt så träningen får vänta tills i morgon. Jag tar med mig datorn till Berns idag så vi hörs därifrån lite senare. Puss och kram!

_DSC2358

_DSC2675

_DSC2345

_DSC2766

_DSC2441

_DSC2688

Fotograf Ellinor Koda

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson