Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en fullspäckad onsdag

Godmorgon! Jag var så sugen på ett yogapass efter söndagens härliga yoga- och spadag ute på Skepparholmen (fler bilder från vår härliga dag nedan) så jag bokade in mig på passet nere på gymmet i morse men så kunde jag inte somna igår kväll. Jag bestämde mig därför för att hoppa yogan och sova en timme extra istället då vi ska filma hela dagen med Metro Mode på Stockholm Fashion Week idag. I kväll ska jag dessutom på konsert med Ida som är account manager på Metro, hon har fixat en biljett till mig och vi ska se OMI, ni vet han som gör låter Cheerleader som jag ÄLSKAR. Det ska bli så kul men jag har en riktigt lång dag framför mig med inspelningar, modevisningar och annat roligt så träningen får vänta tills i morgon. Jag tar med mig datorn till Berns idag så vi hörs därifrån lite senare. Puss och kram!

_DSC2358

_DSC2675

_DSC2345

_DSC2766

_DSC2441

_DSC2688

Fotograf Ellinor Koda

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind