Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bangerstyler

Ja, det gick ju åt pipsvängen med mitt försök att vänja mig vid min nya frisyr. Exakt två dagar gick det innan jag ringde Malin och bokade in en tid för att sätta in nya extensions. Mitt hår var ju inte alls som jag kom ihåg det för det har ju fått utstå en hel del genom åren, även om det faktiskt var helt ok kvalitet så har jag ju vant mig vid något helt annat. Jag hade dessutom fått räkna med upp till ett år innan det hade återhämtat sig helt och det gick bara inte. Dagen efter jag hade varit hos frisören och fått det fönat och fint så vaknade jag på morgonen och satte upp håret i en hästsvans och kände helt enkelt att jag inte kunde ta mig själv på allvar med den lilla patetiska tofsen det blev, haha. Någon läsare bad om fler bilder på mitt hår utan extensions men det finns tyvärr inte.

I samma veva som jag satte i nya extensions bestämde jag mig för att även uppdatera min plattång. Den gamla har hängt med allt för länge och nu har jag istället skaffat en Bangerstyler från Bangerhead (affiliate-länk) och jag är supernöjd. Mitt hår ser ju som finast och naturligast ut när jag plattar det om jag ska ha det rakt och den här plattången går att ställa in värmen på (120-200 grader) vilket är ett måste och är lika bra att locka håret med som min gamla. Priset ligger på 399 kronor!

_MG_0734 copy

_MG_0748 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson