Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

wake up work out

Morning! Jag har precis släpat mig upp ur sängen och ska ge mig ut i kylan och ta mig till vårt Xtremefit-pass, just nu förstår jag knappt varför jag gör det och varför jag inte går tillbaka till sängen och lägger mig igen istället. Men under och efter passet kommer jag veta precis varför jag gör det igen, haha. Jag äter aldrig frukost innan passen, mest av rädsla för att spy då vi kör så hård träning, men också för att jag har svårt att äta så här tidigt. Däremot har jag alltid med mig en bar eller en frukt i träningsväskan som jag kan äta direkt efter passet om jag inte kan vänta tills frukosten när jag kommer hem.

_MG_0468 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du är så duktig!! Det är så skönt när man väl kommit iväg till träningen, känslan efter är obeskrivlig! Ha en härlig dag! Kram 🙂

    Angelica 2015-01-26 10:26:00 http://shakeforshape.se
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry