Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Skepparholmen Spa

Åh drömmen! Idag ska jag och en kompis ut på ett heldagsevent på Skepparholmen Spa i Nacka, någon som har varit där kanske? När vi kommer dit bjuds det först på nyttiga smoothies sedan är det 45 min träning följt av 45 min yoga, lunch, föreläsning om hälsosam kost och sedan har vi några timmar i deras spa där vi ska bada, basta och ta det lugnt innan vi åker in till stan igen. Det här ska bli så skönt! Ha en fin söndag så länge så hörs vi när jag är tillbaka i stan i kväll, puss och kram!

Fåtöljmöte på spa

Skepparholmen

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Härligt det såg ut! 🙂

  Angelicas Closet 2015-01-26 17:11:25 http://www.angelicascloset.chic.se
  Svara
 • hejsan 🙂 vad jobbar du med eller får din inkomst ifrån? tycker om din blogg!

  anja 2015-01-25 16:32:41
  Svara
  • Svar på anjas kommentar.

   Hej där! Jag lever på min blogg och har precis gått in som delägare i ett nytt företag som jag ska jobba med. Jag tog ju min Civilekonomexamen i våras så innan har jag pluggat och bloggat parallellt. Jag kommer berätta mer om det nya företaget snart när allting är klart 🙂 Vad kul att du gillar bloggen, det betyder mycket. Kram

   Linn Herbertsson 2015-01-27 13:23:16
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind