Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Skepparholmen Spa

Åh drömmen! Idag ska jag och en kompis ut på ett heldagsevent på Skepparholmen Spa i Nacka, någon som har varit där kanske? När vi kommer dit bjuds det först på nyttiga smoothies sedan är det 45 min träning följt av 45 min yoga, lunch, föreläsning om hälsosam kost och sedan har vi några timmar i deras spa där vi ska bada, basta och ta det lugnt innan vi åker in till stan igen. Det här ska bli så skönt! Ha en fin söndag så länge så hörs vi när jag är tillbaka i stan i kväll, puss och kram!

Fåtöljmöte på spa

Skepparholmen

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Härligt det såg ut! 🙂

  Angelicas Closet 2015-01-26 17:11:25 http://www.angelicascloset.chic.se
  Svara
 • hejsan 🙂 vad jobbar du med eller får din inkomst ifrån? tycker om din blogg!

  anja 2015-01-25 16:32:41
  Svara
  • Svar på anjas kommentar.

   Hej där! Jag lever på min blogg och har precis gått in som delägare i ett nytt företag som jag ska jobba med. Jag tog ju min Civilekonomexamen i våras så innan har jag pluggat och bloggat parallellt. Jag kommer berätta mer om det nya företaget snart när allting är klart 🙂 Vad kul att du gillar bloggen, det betyder mycket. Kram

   Linn Herbertsson 2015-01-27 13:23:16
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind