Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

for my hair

I första beauty-klippet som vi spelade in hos Eleven.se pratade jag och frisören Esmeralda om hårvårdsserien Macadamia som jag har hört väldigt mycket bra om och jag fick med mig några produkter hem att testa och jag älskar deras Blow Dry Lotion. Jag fönar ju alltid mitt hår torrt så att det inte ska bli vågigt med självfall för jag gillar inte det alls (antingen vill jag ha helt rakt hår eller lockigt, inte något mittemellan) och den här krämen skyddar mot värme och håret kändes faktiskt mycket bättre och fylligare än vanligt efter att jag fönade det i morse så det ska bli kul att se om den effekten håller i sig. Ni hittar Blow Dry Lotion här (klick) och glöm inte att de har 20% rabatt på all hårvård fram t.o.m. i morgon söndag.

_MG_0379 copy

_MG_0388 copy

Untitled-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag vill se ditt hår nu när dey är kortare på en bättre bild! 🙂

    Alexandra 2015-01-24 23:25:40
    Svara
  • Akta ditt hår för deras produkter! Missfärgar håret, så det blir gult!

    Johanna 2015-01-24 14:23:37
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind