Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dubai om en vecka

Hej på er! Hur mår vi idag? Jag är så seg efter igår men vi hade en riktigt rolig kväll, jag kan aldrig sluta vara tacksam för alla fantastiska människor jag får ha i mitt liv. Mina vänner, både gamla och nyfunna, ger mig så mycket energi och livsglädje. Åh och just det, jag har inte berättat det för er än men om exakt en vecka åker jag och min sötnos till Dubai. Jag var ju där med Mattias i mars förra året och alla verkar ha väldigt olika uppfattningar om Dubai men jag älskar det. Vilka kontraster och det ska bli så kul att få åka dit igen. Vi ska shoppa, äta gott, åka upp i Burj Kalifa (jag undvek det förra gången, haha jag kommer vara livrädd) åka på ökensafari, besöka Atlantis The Palm som vi aldrig kom till senast och massa mer. Jag längtar! Nu har vi precis varit på 7eleven och det finns ju inget bättre än att köpa precis allt man är sugen på när man är lite bakis. Det blev godis, chips med dipp, pizza, semlor och Fanta. Lyx! Ha en fin kväll underbara ni!

Untitled-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Dubai är ju fantastiskt! Va där över nyår och åkte upp i burj khalifa och jag säger bara, du kommer bli mållös! Ta vip-turen upp till vån 148 🙂 rekomenderas!

  åsa 2015-01-25 20:30:49
  Svara
 • Din blogg har ändrats sen du flytta till Metro.
  Massa reklam nu mera, det kanske dem kräver om man ska blogga på metro. Är det bara jag eller är det fler som har lagt märke till det? 🙁 tråkigt.

  Sara 2015-01-25 00:40:53
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara! Jag var som sagt rätt befriad från annonser på Tidningskungen så jag förstår att mina läsare inte är vana vid all reklam men det är så bloggportaler drar in pengar såjag kan tyvärr inte styra över det. Hoppas du ska trivas här ändå 🙂

   Linn Herbertsson 2015-01-25 09:10:32
   Svara
 • Välkommen tillbaka hit Linn!

  🙂

  Maria 2015-01-24 20:25:22
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson