Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

friyay

Godkväll! Jag ska precis börja göra mig i ordning för om en timme är vi ett litet gäng som ska iväg på middag hos Johan. Jag tror att vi alla är ganska festsugna så det kan hända att det blir en liten utgång i kväll, vi får se! Det ska bli sjukt trevligt i alla fall och jag är så sugen på att käka middag hemma hos någon för det har blivit mest restauranger den senaste tiden. Jag hann bara knäppa av en snabb bild i spegeln men jag är helt besatt av eyeliner för tillfället och har det ofta till vardags nu. Tunn eyeliner, tjock eyeliner, grå eyeliner, svart eyeliner och ni kommer nog helt enkelt få se en hel del eyeliner här i bloggen i vår. Jag har hittat en riktigt grym eyeliner-penna från märket Makiash som ni ska få se när jag har tagit en bra bild av den. Nej, nu måste jag skynda mig, ha en fin kväll så ses vi här i bloggen i morgon. Puss & kram!

IMG_1280 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand