Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ysl cabas monogram

Jag älskar att ni läsare får påminna mig om att jag ju måste visa min nya väska från Saint Laurent som jag fick i julklapp, haha. Här är den i alla fall och jag har använt den alla dagar förutom en (för då regnade det jättemycket) sedan vi köpte den i Paris på vägen hem från St Barts. Det är kärlek det! Jag kikade ju först på väskan som är helt slät (i vad som kallas för earth leather) men den var i mycket ömtåligare skinn och den sista väskan de hade kvar i butiken av den modellen var helt repad av monogrammet. Det säger ju en hel del och det är inte roligt att köpa en väska som blir alldeles repig efter ett tag så jag tog den här i stället.

_MG_0212 copy

Jag stod och jämförde väskorna i butiken ett bra tag men den här kändes så mycket mer jag och som en tidlös väska som kommer få följa med mig hela livet. Modellen heter Medium Cabas Monogram Black Grain De Poudre Textured Matelassé Leater. Puh, haha! Den säljs inte på hemsidan men finns i butiken på 6 Place Saint-Sulpice i Paris. En idé är att ringa dit och boka väskan man vill ha i förväg så att den verkligen finns inne för de verkar inte ta in så många exemplar av varje. De flesta modellerna går att köpa på Ysl.com men det är ju alltid att föredra att få känna och klämma på väskan först. Jag är så tacksam för den här julklappen och älskar den verkligen!

_MG_0219 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Perfection!

  Angie 2015-01-21 20:22:29
  Svara
 • Förstår att du älskar den! Så fin och klassisk! Får nog börja spara nu, så man har råd om ett par år haha:)

  Ellinor 2015-01-21 13:55:43
  Svara
 • jag älskar den där modellen, så tidlös, klassisk och GLAMMIG!!!N Me want!

  johanna 2015-01-21 13:36:38 http://www.johannagrahn.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry