Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

beauty-klipp

Här kommer det första avsnittet vi spelade in till Metro Modes Webb-tv förra veckan där jag träffade Esmeralda på Eleven.sebutiken här i Stockholm. Jag hade så många frågor till Esmeralda angående hårvård, olika produkter, hårverktyg och hur man sköter om håret på bästa sätt både i kyla men också i värme. Jag fick lära mig en hel del nytt om hår som jag inte hade en aning om så jag hoppas att ni tycker om klippet och också kan lära er något. Avsnittet är inspelat i samarbete med Eleven.se och just nu har de 20% rabatt på all hårvård (klick) så passa på, erbjudandet gäller fram till den 25/1. Och lämna gärna feedback, ni vet att jag älskar att höra vad ni tycker!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind