Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

pink nails

Hej på er! Tack för alla fina kommentarer angående mitt hår igår! Jag trivdes så bra igår när håret var stylat och fint men jag måste erkänna att jag redan vantrivs, haha. Och om jag sätter i extensions igen kommer det ju kännas som världens svek mot er läsare nu när ni har fått uttrycka hur fint ni tycker det är. Aja, jag får se, det känns som att en del av min identitet försvann och jag är säker på att jag kan sköta mitt hår och låta det växa ut och bli jättefint i sig självt men jag vet bara inte om jag har tålamodet till det.

Nu en helt annan grej! När jag var på Daisy Beauty Expo förra helgen fick jag med mig en nyhet från Depend som heter 7day Starter Kit. Det är ett nagellack med gel feeling som ska hålla i upp till en vecka. Tyvärr tycker jag att det har blivit lite skavt i kanterna redan efter ett dygn men jag ska ge det ytterligare en chans, ibland tar det ju ett tag innan man får in rätt teknik och det här kittet innehåller ett baslack, ett färgat lack och ett topplack så det är rätt många steg som ska gås genom men det kan det ju vara värt om det håller bra. Ca pris 99 kronor!

_MG_0181 copy

_MG_0183 copy

_MG_0178 copy

Ni hittar 7day Starterkit på bl.a. Eleven.se här (affiliate länk)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Håll ut! Du kommer vänja dig fort och ett fint välskött eget hår är underbart. Mvh en som sparat ut sin naturliga hårfärg i två år med en asful utväxter som följd.

  hanna 2015-01-20 22:20:25
  Svara
 • Mkt fräschare utan löshår! Det känns så passé och 20 års tjejer! + låt inte din identitet sitta i löshåret!!! DET tyder på att du borde låta bli tänker jag. Du är mer än så..

  My 2015-01-20 17:01:51
  Svara
 • Det är inget svek mot oss på något sätt. Du är väldigt väldigt fin i det långa också och det har aldrig sett onaturligt ut. Jag har själv långt hår och förstår vad du menar med att identiteten delvis sitter i håret. Jag är liksom tjejen med det långa blonda håret. Det viktiga är att du trivs. Du är vacker oavsett! Kram

  Angie 2015-01-20 14:22:43
  Svara
 • Ett långt, naturligt hår är lite finare än fake hår faktiskt, men jag vet att det kan vara jobbigt med tålamodet 🙂

  johanna 2015-01-20 13:28:19 http://www.johannagrahn.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson