Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Banana pancakes

Godmorgon! Måndag och ny vecka, skönt tycker jag! Förra veckan var rätt stökig för min del, mycket som hände, mest bra grejer men även lite jobbiga. Det känns som att många saker jag har gått och väntat på börjar falla på plats nu och det mesta har gått precis som jag vill så jag ser fram emot att en ny vecka, en hel del jobb och framtidsplanering. Jag kommer förklara mer för er så fort jag kan så klart. Jag ska snart iväg till frisören (jag funderar på att klippa mig rätt kort, hör och häpna haha, men jag får se vad jag gör) och nu har jag ÄNTLIGEN testat bananpannkakor och förstår varför man ser det överallt på Instagram och i bloggar. Det är så gott och väldigt nyttigt! Receptet hittar ni nedanför bilden. Nu måste jag springa! Puss och kram!

_MG_0290 copy

Du behöver: 1 banan, 2 ägg, 1 msk smör, 3 msk keso

Gör så här: Mixa banan, ägg, keso och smält smör med hjälp av stavmixer för att få en jämn smet utan klumpar. Stek sedan pannkakorna i smält smör och servera med vispad grädde och bär. Lätt som en plätt och snabbt går det!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Riktigt snyggt Linn! Jag måste bara tipsa dig om ännu godare pannkakor som du dessutom kan äta med nyttigare tillbehör, du tillagar dem på samma sätt bara att du istället har 5ägg 1banan och 1msk jordnötssmör. Till detta kan du äta keso eller hyvlad ost och kalkon så blir det en helt fanatiskt god frukost min favorit!

  Thessan 2015-01-19 19:09:39 http://thessan.se
  Svara
 • Jag klippte nyss av typ tjugo centimeter, väldigt nervöst innan men sjukt skönt när det väl är gjort!

  Paula 2015-01-19 10:11:12 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Jag har aldrig haft smör i mina..testa stek i kokosolja, blir mumsig smak av det!
  Fast smör e också gött. 😉

  Carro 2015-01-19 09:45:41
  Svara
 • Mums vad gott!!

  johanna 2015-01-19 09:36:44 http://www.johannagrahn.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson