Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

arrow

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag mår fint och idag ska jag iväg och spela in en riktigt rolig grej med Metro Mode som ni kommer få se här i bloggen lite längre fram. Det är duktiga Karin Winther och produktionsbolaget hon arbetar för som drar i trådarna och jag har fått en del frågor som jag läste genom igår kväll och har förberett mig så gott det går. Temat kommer vara skönhet och mode och vi ska filma i ett format som jag aldrig gjort tidigare så det ska bli riktigt spännande och jag tror ni kommer gilla det. Vi hörs lite senare, puss så länge!

_MG_0254 copy

Jag älskar mitt nya örhänge från WOS Store, det får följa med på inspelningen idag!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind