Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

arrow

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag mår fint och idag ska jag iväg och spela in en riktigt rolig grej med Metro Mode som ni kommer få se här i bloggen lite längre fram. Det är duktiga Karin Winther och produktionsbolaget hon arbetar för som drar i trådarna och jag har fått en del frågor som jag läste genom igår kväll och har förberett mig så gott det går. Temat kommer vara skönhet och mode och vi ska filma i ett format som jag aldrig gjort tidigare så det ska bli riktigt spännande och jag tror ni kommer gilla det. Vi hörs lite senare, puss så länge!

_MG_0254 copy

Jag älskar mitt nya örhänge från WOS Store, det får följa med på inspelningen idag!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry