Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

basplagg

Åh, jag blev så glad igår när jag och pappa gick förbi Åhlens och de har fått in min favorittröja igen. Åhlens har ett eget märke som heter WERA och de har fantastiska basplagg till bra priser. Jag köpte den svarta tröjan här nedan för över ett år sedan och har använt den så mycket så att den är alldeles sliten så nu var det dags för en ny och jag passade även på och köpte en marinblå. Ett annat litet tips är den fina stickade polotröjan från WERA som dem har på rea nu och ni hittar den här (klick!). Den finns kvar i XS, S och L och jag köpte den faktiskt i storlek L igår. Jag var tvungen att testa men L satt perfekt och blir lite större precis som jag vill ha det. Jag älskar de här tröjorna och de viktigaste plaggen i min garderob är verkligen de enkla basplaggen som man sedan kan matcha till plagg där det händer lite mer. Ett litet tips bara!WERA-troeja-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind