Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Eight hour cream

Första gången min tjejkompis Sofia tog fram sin Eight Hour Cream när vi gick i högstadiet tyckte jag att den luktade så konstigt, men efter ett par lånade klick av hennes kräm var jag fast och den speciella lukten blev nästan som en drog. I flera år hade jag alltid en Eight Hour Cream i handväskan men så för några år sedan glömde jag bort den i badrumsskåpet. Nu i lördags när jag var på Daisy Beauty Expo fanns Elizabeth Ardens Nordiska återförsäljare på plats och jag fick en Eight Hour Cream-tub och en Eight Hour lip balm med mig hem. Jag skulle säga att mitt beroende har återuppstått och jag älskar verkligen min nya lip balm, perfekt för torra läppar nu när det är så kallt ute.

_MG_0097 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Den är superbra! 🙂 Perfekt att använda på småsår som lätt uppkommer på händer under vintern

  Sara 2015-01-14 21:17:38
  Svara
 • vill en ngn lipbalm som inte är beroendeframkallande. Har du några andra tips?

  Tina 2015-01-13 21:26:39
  Svara
 • Den är bäst, verkligen beroendeframkallande såhär i vintertider!

  johanna 2015-01-13 18:24:16 http://www.johannagrahn.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson