Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Eight hour cream

Första gången min tjejkompis Sofia tog fram sin Eight Hour Cream när vi gick i högstadiet tyckte jag att den luktade så konstigt, men efter ett par lånade klick av hennes kräm var jag fast och den speciella lukten blev nästan som en drog. I flera år hade jag alltid en Eight Hour Cream i handväskan men så för några år sedan glömde jag bort den i badrumsskåpet. Nu i lördags när jag var på Daisy Beauty Expo fanns Elizabeth Ardens Nordiska återförsäljare på plats och jag fick en Eight Hour Cream-tub och en Eight Hour lip balm med mig hem. Jag skulle säga att mitt beroende har återuppstått och jag älskar verkligen min nya lip balm, perfekt för torra läppar nu när det är så kallt ute.

_MG_0097 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Den är superbra! 🙂 Perfekt att använda på småsår som lätt uppkommer på händer under vintern

  Sara 2015-01-14 21:17:38
  Svara
 • vill en ngn lipbalm som inte är beroendeframkallande. Har du några andra tips?

  Tina 2015-01-13 21:26:39
  Svara
 • Den är bäst, verkligen beroendeframkallande såhär i vintertider!

  johanna 2015-01-13 18:24:16 http://www.johannagrahn.se
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind