Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

snö

Hur underbart är det inte att vakna upp till det här? Jag älskar snö, det är något magiskt med snö och lugnet som sprider sig. Jag kom faktiskt upp vid nio i morse (tyvärr 2,5 h för sent för att jag skulle hinna till vårt Xtremefit-pass men på onsdag hoppas jag min jetlag är borta!) men jag var vaken flera timmar i natt och förmiddagen har varit som en dimma för mig. Jag är glad att jag har lyckats hålla mig vaken i alla fall och om några timmar kommer pappa upp till Stockholm med Charlie. Han fyller år i morgon så i kväll blir det middag hemma och i morgon ska jag bjuda honom på lunch och fika och så ska vi gå till något trevligt museum, jag tror det blir Fotografiska eller Moderna.

_MG_0108 copy

Vår balkong i morse!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej fick för mig du skulle lägga upp en reseguide för London men kan inte hitta den? Skulle du kunna länka den isf? 🙂

    H 2015-01-12 14:34:07
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind