Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sunday mode

Hej på er! Har ni haft en fin helg? Vår dag igår var så himla bra, vi fick massor gjort och avslutade kvällen med middag på The Flying Elk i Gamla Stan (verkligen värt ett besök om ni inte har varit där) och sedan såg vi Taken 3 på bio. Filmen var lite förutsägbar om ni frågar mig men bra om man tycker om de tidigare Taken-filmerna. Jag är fortfarande så trött p.g.a. min jetlag men jag tvingar mig själv att vara vaken och fixar lite här hemma idag. Det snöar jättemycket här i Stockholm så jag ska bylta på mig ordentligt med kläder och bra skor och ta en lång promenad i snön sen, så mysigt! Ha en fin söndag så hörs vi i kväll!

IMG_1084 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind