Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

jetlag från helvetet

Mah, min jetlag alltså! Jag somnade klockan elva igår kväll för att sedan vakna en timme senare och var klarvaken hela natten. Jag lyckades somna om tidigt i morse och sov tills nu. Så störigt och jag älskar ju morgnar så jag måste lösa det här problemet kvickt! I morgon får jag helt enkelt tvinga upp mig själv. Nu ska jag slänga på mig kläder och springa iväg till Tändstickspalatset där Daisy Beauty har skönhetsmässa idag. Här kommer lite bilder från det lilla planet man flyger till St Barts från Saint Martin och lite andra bilder på ön. Jag har så mycket bilder jag inte hunnit visa er som ni ska få se efter hand! Det var en helt magisk semester och jag måste säga att jag saknar St Barts lite.

_MG_8997 copy

_MG_9014 copy

_MG_9367

_MG_9019 copy

_MG_9220 copy

_MG_9240 copy

_MG_9373 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson