Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

jetlag från helvetet

Mah, min jetlag alltså! Jag somnade klockan elva igår kväll för att sedan vakna en timme senare och var klarvaken hela natten. Jag lyckades somna om tidigt i morse och sov tills nu. Så störigt och jag älskar ju morgnar så jag måste lösa det här problemet kvickt! I morgon får jag helt enkelt tvinga upp mig själv. Nu ska jag slänga på mig kläder och springa iväg till Tändstickspalatset där Daisy Beauty har skönhetsmässa idag. Här kommer lite bilder från det lilla planet man flyger till St Barts från Saint Martin och lite andra bilder på ön. Jag har så mycket bilder jag inte hunnit visa er som ni ska få se efter hand! Det var en helt magisk semester och jag måste säga att jag saknar St Barts lite.

_MG_8997 copy

_MG_9014 copy

_MG_9367

_MG_9019 copy

_MG_9220 copy

_MG_9240 copy

_MG_9373 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind