Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

home sweet home

Hej på er! Nu är vi äntligen hemma och jag är så jetlag så jag känner mig nästan sjuk. Jag antar att det kommer ta ett tag innan jag lyckas ta mig upp tidigt om morgnarna, min kropp är fortfarande inställd på St Barts-time och morgon här hemma i Sverige är mitt i natten för mig. Det är i alla fall så mysigt att vara hemma och idag ska vi bara packa upp, tvätta lite, ta ner julgranen och fixa fint här hemma. Jag har redan börjat på blomfronten och nu ska jag laga lite lunch innan jag fortsätter så vi hörs lite senare. Kram så länge!

_MG_7465 copy2

_MG_7487 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Underbart fin vårbukett. Hoppas jetlagen snart är borta.
  www.erikacao.blogspot.se

  Erika 2015-01-10 14:41:31 http://www.erikacao.blogspot.se
  Svara
 • Jetlag är hemskt =/. Min erfarenhet som fd flygvärdinna och nattjobb under studietiden är att det finns två sätt; antingen skjuter man på dygnet några timmar varje dag och låter det ta sin tid eller så plågar man sig ett tag. Det är MYCKET lättare att vara vaken några timmar extra varje dag än att gå upp ”mitt i natten”, men det tar supermycket tid och om du nu är på USA-tid som skiljer några få timmar åt fel håll får du gå nästan ett helt varv runt för att komma rätt. Andra alternativet är att plåga sig själv i några dagar. Sova max 4h, sätta en miljon larm och GÅ UPP, sen må skit i 4-5 h innan man vaknar till och gör samma sak igen (för man blir inte trött tidigare bara för att man missat halva nattsömnen, nejnej. kroppen har en klocka och blir trött som vanligt i några dagar, dvs senare än vad man vill). Efter 3-4 dagar är man tillbaka.

  Helena 2015-01-10 12:35:10
  Svara
 • Välkommen tillbaka 🙂 Hoppas jet laggen försvinner snart 🙂

  Johanna 2015-01-09 20:48:28 http://www.johannagrahn.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry