Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Maria Nila

Jag har bytt schampo och balsam nu för första gången på över ett år. Jag har ju använt Kevin Murphys produkter jättelänge men när det har gått för lång tid tycker jag alltid att den effekten man uppskattade mest i början hos en skönhetsprodukt försvinner. Precis som att håret tröttnar eller vänjer sig, håller ni inte med? Nu har jag i alla fall gått över till Maria Nilas Structure Repair med naturliga ingredienser och deras hårmask är brutal och funkar så bra för mitt hår nu när det har blivit alldeles för mycket sol och saltvatten. Håret blir jättemjukt och härligt!

IMG_4323

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Linn! Du som också älskar naturliga produkter, som jag, MÅSTE testa Aveda! Har själv deras hårprodukter samt produkter för kropp och ansikte (rengöring etc). Kommer aldrig vilja använda något annat igen 🙂 Dock tre gånger så dyrt i Sverige som i USA, så köp om du ska dit! puss&kram

  ellis knapp 2015-01-07 17:13:57
  Svara
 • Har schampo och balsam här hemma från Maria Nilas So Soft-serie. Ska testa det så fort jag har tagit slut på mina nuvarande produkter (Exit Haircare). Längtar!

  ALEXANDRA 2015-01-07 15:22:59 http://fashionink.se
  Svara
 • Jag är trogen kevin murphy fortfarande (har en grön flaska som typ är djuprengörande, sedan har jag någon form av balanserande schampoo). Kommer nog aldrig byta för mitt hår har aldrig mått så bra, och det första jag märkte var att jag nte behövde tvätta håret så ofta och då mår håret ännu bättre.

  Har dock hört att Maria Nila typ ska ha liknande effekt:)

  Tinis - en blogg som vill göra dig glad! 2015-01-07 14:16:40 http://www.tinis.me
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry