Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ny ansiktsvård

IMG_6590 copy copy

Innan vi åkte iväg på vår resa i december besökte jag REN’s huvudkontor i Stockholm och deras hudterapeut hjälpte mig att ta fram en serie med hudvård som ska passa min glansiga hud. Jag testade Exuviance i ett par månader men var väldigt missnöjd med resultatet, läs mer här (klick!). Jag vill ju minska min talgproduktion som bidrar till glansig hy och istället för att använda uttorkande matte-produkter testar jag nu istället en Omega 3-olja som ska balansera talgproduktionen. Vissa menar nämligen att om man torkar ut huden så kommer talgproduktionen öka och det var precis det jag upplevde med mina Exuviance-produkter.

Jag fick med mig så många produkter hem från REN att jag knappt visste varken in eller ut men det var för att testa mig fram och nu använder jag rengöringen, ett serum, dag- och nattkräm, en ögonkräm och oljan. Jag bytte dessutom serie precis innan vi åkte till den mildare varianten så jag ska ta en bild och visa er exakt vilka produkter jag använder när jag har testat dem ett tag. Hittills har min hy känts lite mindre glansig men det är också svårt att avgöra nu när den har utsatts för en hel del sol. REN skapades för att kombinera högteknologisk hudvård med kliniskt bevisade naturliga ingredienser och produkterna är alltså fria från kemiska tillsatser precis som jag vill ha det. Är det någon som använder REN Skincare kanske? Dela gärna med er av era upplevelser i så fall!

IMG_6597 copy

IMG_6603 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Linn!

  Jag tänkte bara tipsa dig om någonting som heter Jojobaolja! Det är verkligen ett litet mirakel på burk! Det är precis som du skriver om att inte torka ut huden för då producerar den mer sebum och Jojoba är uppbyggt likt hudens egen olja!

  Jag har testat RENs omega olja, gav den kanske ingen ärlig chans för jag vill använda så naturliga produkter som möjligt så bytte den mot jojoban när jag fick det tipset.

  Satsa på en ekologisk, kallpressad – och testa dig fram. Jag smörjer inte mig varje dag med den, men någon gång i veckan!

  Natti 2015-01-24 20:08:31
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson