Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TB 2014

Jag kan som sagt inte förstå att det snart är år 2015! År 2014 har varit fantastiskt på många sätt och vis, jag har fått resa mycket, umgås med mina nära och kära, tagit min Civilekonomexamen, fått vara tillsammans ytterligare ett år med min älskade pojkvän och alltid haft min trogna Charlie vid min sida. Samtidigt har det varit ett tufft år med många utmaningar. Jag har mått sämre än någonsin och min smäll efter förlusten av min mamma och bror kom verkligen det här året. Det var bara en eller två månader sedan som jag kände att jag var på rätt väg igen och idag mår jag mycket bättre även om det är långt ifrån över.

Jag hoppas att år 2015 blir året då jag kan känna mig riktigt tillfreds med mig själv och livet igen efter det som hände även om det känns väldigt långt borta fortfarande. Jag sörjer och saknar mamma och Mattias varje dag, hela tiden, men samtidigt accepterar jag det som har hänt lite mer för varje dag som går. Eller accepterar vet jag inte men jag vänjer mig lite mer vid tanken att jag aldrig får återse dem igen. Det gör fortfarande så otroligt ont men jag har hopp om framtiden och hoppas att vi alla får ett riktigt fint år 2015. Här kommer lite bilder från mitt liv och det gångna året! Gott Nytt År kära, underbara läsare! En sak är i alla fall säker och det är att jag är så otroligt tacksam för att ni finns och kikar in här varje dag. Tack för det!

mitt april mitt augusti mitt juli mitt juni mitt maj copy mitt mars mitt september tbt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Gott nytt år Linn! Jag hoppas också att du/ni haft en bra jul och god fortsättning!!! Det har varit riktigt kul att följa dig och bloggen 2014, och självklart hänger jag kvar även 2015! 😀 Kram och hoppas ni har en fantastisk resa! <3 /Wictoria

  Wictoria 2015-01-01 19:19:38
  Svara
 • Gott nytt år Linn! Tack för att du delar med dig av din sorg och även glädjen här i bloggen. Hittade din blogg genom din resa med din mammas cancer eftersom min pappa också var sjuk och när han gick bort den 16/12 så kändes det som att hela min värld rasade. Han har alltid varit en så stor del av min vardag och när han blev sjuk för 5 år sen så blev hans cancerresa min cancerresa och jag var alltid med honom på alla läkarbesök, behandlingar och vi vårdade honom hemma tills han gick bort. Han var min pappa, min hjälte och min bästa vän. Sorgen har känts både nära och långt borta och känslorna man haft de senaste veckorna har inte varit de jag trodde. Jag trodde att sorgen skulle se annorlunda ut än vad den gjort… vet inte om det är chock eller att man på något sätt sörjt honom i förväg. Att se hur ditt liv fortsatt trots att du förlorat både din bror och din mamma under så kort tid och att du lyckats uppnå dina mål det här året ger mig så mycket hopp. Känns som att mitt liv pausades för 5 år sen när det kom till mina studier och mitt jobb. Då skulle jag fylla 22 och var nästan klar med min dubbelkandidat och nu är jag 26 och vet jag inte vart jag ska börja… Men man får helt ”enkelt” ta en dag i taget och se vart livet för en. Tack för året som varit och jag hoppas att du uppnår dina mål för 2015. Skickar massor med styrka till dig och hoppas du hade en fin nyårsafton!

  L 2015-01-01 16:56:49
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Hej L! Tack för din kommentar! Jag förstår precis hur du känner och sorgen har verkligen ”överraskat” mig också. Den tar sig så olika uttryck och förändras ständigt efter hand som tiden går. Jag vet inte direkt om jag uppnått mina mål för 2014 men helt ärligt så är jag glad att jag bara har tagit mig genom det senaste året helskinnad. Det blev mycket tuffare än jag trodde men har man gått genom det vi har gått genom så måste man låta sorgen och bearbetningen ta tid. Jag kände precis likadant med min mamma, vi gick genom hennes sjukdom tillsammans och jag kan inte ens tänka mig hur påfrestande det måste ha varit för dig att kämpa i fem långa år. Jag kan fortfarande inte förstå att hon är borta och börjar tro att jag aldrig kommer acceptera det helt men jag försöker hitta ett sätt att lära mig leva med det. Jag skickar massa styrka till dig!

   Linn Herbertsson 2015-01-02 15:53:10
   Svara
 • God Fortsättning Linn! Jag läste någonstans att nyårslöften ofta bryts, men MÅL är till för att uppnås. Så i år kanske det är tid för att sätta nya mål? 🙂
  Kram

  Maria 2015-01-01 12:22:53
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Åh, jag håller med! Mål är riktigt bra men nyårslöften tror jag inte riktigt på, enligt min erfarenhet bryts de så ofta ändå 😛 Kram

   Linn Herbertsson 2015-01-02 15:54:29
   Svara
 • Gott nytt år!

  Anna 2014-12-31 20:53:45
  Svara
 • GOTT NYTT ÅR FINASTE!!!!!

  Massa kramar 😉

  Deniz 2014-12-31 19:38:40
  Svara
 • Gott nytt år fina Linn! Tack för att vi har fått följa dig det här året, din blogg lyckas alltid ge mig energi och glädje.

  Angie 2014-12-31 16:18:10
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind