Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

eye candy

Godmorgon finisar! Hoppas att ni har en fin lördag och helg! Jag tänkte tipsa er om ett nytt (eller hur nytt det är vet jag inte men nytt för mig i alla fall) sminkmärke som heter Eyeko som jag har använt de senaste veckorna. Jag älskar framförallt deras eyeliner-penna som är så lätt att lägga både tunna och tjocka streck med. Jag brukar använda cake eyeliner från Make Up Store men det är skönt att slippa använda vatten och pensel till. Mascaran är också bra fast inte lika bra som min favorit från UNE, fransarna blir dock långa men tyvärr blir det inte så bra volym. Finns på Kicks!

eyeko

eyeko eyeliner test

eyeko mascara

eyeko eyeliner

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind