Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

happy Friday

Yes, vi snackar toppar och dalar här! Jag mår så mycket bättre och jag hoppas att det ska hålla i sig nu. Jag har tagit det väldigt lugnt i veckan, tränat varje dag (vilket jag mår så mycket bättre av) och verkligen tillåtit mig själv att vara ledsen. Jag ska på en middag i kväll men annars blir det en lugn helg och på söndag ska vi iväg på en överraskning som min kille har styrt upp, kul! Jag älskar överraskningar. Och på tal om det blev jag jätteglad när jag kom hem och möttes av en stor, rosa Victoria’s Secret-påse som hängde på dörren, proppfull med produkter som kommer finnas i butiken som slår upp på Hamngatan 31 här i Stockholm 29e september. Riktigt kul tycker jag och önskar VS hjärtligt välkomna till Stockholm (butiken på Arlanda räknas inte tycker jag)!

victorias secret stockholm

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind