Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en kopp kaffe och mina morgontofflor

ugg australia showrom

Igår, några timmar efter att jag hade varit hos min terapeut bestämde jag mig för att ringa några samtal, skicka ett par sms och ställa in alla aktiviteter jag hade inplanerade för resten av veckan. En läsare uppmärksammade för ett tag sedan att jag sällan skriver om sorgen efter min mamma och bror här i bloggen och jag kan förklara varför. Det är för att jag varken vet in eller ut längre! Jag har haft min jobbigaste period hittills i sorgarbetet och ingen kan förstå och jag förmår inte att berätta hur det känns, det går inte att sätta ord på hur jag mår.

I över ett år nu har jag gjort allt jag ska, ordnat alla papper, tömt alla lägenheter, haft minnesstunder, varit hos min terapeut, tränat, umgåtts med vänner, festat, rest, bloggat, tagit min examen och tackat ja till allt som erbjudits. Och så sa det stopp! Det har legat och bubblat under ytan ett tag nu, en stark känsla av att bara få vara ensam och LEDSEN. Att få isolera sig! Livet i sig och vardagen har jag egentligen inga problem med, att blogga, träna, dricka min kopp kaffe på morgonen. Sådant älskar jag att göra och njuter av! Det svåra är att konstant omge sig av andra människor och känna att man inte kan vara ledsen. Får vara ledsen, det får jag säkert, men det går inte riktigt! Jag kan inte reda ut alla tankar som snurrar i mitt huvud i sällskap av andra och jag kan inte förklara för någon hur jag egentligen mår. Jag behöver nog bara ett par dagar, ett par dagar utan att jag sätter press på mig själv att jag ska vara glad och istället bara få göra precis det jag känner för.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind