Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

frukost och fix

Morning! Jag har precis ätit frukost framför Nyhetsmorgon och samtidigt svarat på lite mail och osat till lite roliga event. Jag har en lucka nu på förmiddagen så jag tänkte faktiskt gå ner och träna. På måndag sätter en ny omgång med Xtremefit igång och jag behöver värma upp lite för jag har inte tränat på två veckor, först var ju jag förkyld och sedan opererades lilla Charlie. Det ska bli så härligt att komma igång och väcka musklerna till liv igen. Sedan ska jag äta lunch med Johan och snacka business, det är mycket kul som händer nu i höst och så blir det några möten i eftermiddag för att sedan avsluta dagen med ett event hos The Body Shop i kväll. Jag har en riktigt härlig tisdag framför mig med andra ord… Vi hörs lite senare kära ni och ha en fin dag så länge, puss & kram!

bloggfrukost

leverpastej och gurka

bloggfrukost

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind