Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IT’S FRIDAY

linn herbertsson

linn herbertsson

Jag har verkligen längtat efter den här helgen! Jag har ju varit mycket ensam i veckan då jag har varit hemma med Charlie så det ska bli riktigt härligt att alla andra är lediga så jag kan få lite sällskap. Som det ser ut nu blir det en lugn helg som kommer spenderas med vår lilla Charlie och delar av Mattias familj. Vi tänkte även kolla lite inredning, jag vill baka paj och på söndag ska vi äta brunch ute på Högberga Gård där jag aldrig varit innan. Jag tror det kommer bli en riktigt mysig helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind