Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min foundation

hd foundation

Godmorgon! Jag fick en hel del frågor om hur jag sminkar mig förra veckan och jag ska göra ett längre inlägg med alla produkter jag använder som bas men först tänkte jag tipsa om den här mirakelprodukten. Eller mirakel och mirakel men det är riktigt bra. Min tjejkompis Linda som har Sveriges största skönhetsblogg (och är en av de bästa make up artister jag har träffat) är helt överens med mig om att Make Up Forevers HD Foundation är den bästa vi har testat. När vi var i Palma tipsade även Linda mig om Dior Star Foundation som ska vara i princip lika bra så den ska jag köpa och testa så fort som möjligt, det är alltid kul att variera sig lite. Jag fick helt plötsligt jättebråttom i morse och då är HD Foundation i princip det enda smink jag behöver för att känna mig fräsch. Den täcker grymt bra (vilket jag gillar hos en foundation) och den sitter hela dagen. Håll utkik efter sminkinlägget som kommer upp idag eller i morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind