Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

hamburgare och Bron

Jag har varit så trött i kväll, jag antar att det tär lite på en när man är uppe en gång i timmen hela natten men jag har i alla fall fått mycket gjort idag och Charlie blir piggare och gladare för varje dag som går. Det blir en lugn kväll och vi tänkte fortsätta se på vår nya favoritserie Bron. Vi ska precis börja på säsong två, är det kanske någon som har sett serien? Jag tycker den är så grym! Och jag hade egentligen inte tänkt ta någon bild av middagen idag men när jag fick den här hamburgaren på tallriken kunde jag inte låta bli. Den mest perfekta hemgjorda hamburgaren jag har sett tror jag. Och ett litet tips är att köpa Max Hamburgerbröd istället för de där klassiska som alltid är så torra och tråkiga.

the perfect hamburger

max hamburgerbröd

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind