Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

a special place for a special wedding

Jag konstaterade flera gånger under vår weekend i Palma att jag vill spendera mer tid på den fantastiska ön Mallorca. Där finns så mycket att se och om ni är där så måste ni ta er utanför staden, man behöver inte åka långt för att hitta de där ställena som är något alldeles extra. Och som det ser ut nu kommer det bli en hel del Mallorca för mig redan nästa sommar. Vi är några kompisar som har pratat om att hyra ett hus där i juli och i augusti ska min älskade Maria faktiskt gifta sig på Mallorca med sin Maxime. Jag skrev ju att jag hade en stor grej jag ville dela med mig av efter vår vecka i Barcelona men jag har själv varit tvungen att smälta det faktum att han faktiskt friade på Marias födelsedag när jag och Sofia var med. Jag är så glad att vi fick dela den stunden med henne och nu är planeringen i full gång. Vi ska få styra upp möhippa, välja ut klänningar och de har hittat ett helt fantastiskt ställe utanför Palma där de ska gifta sig. Det är lite olikt mig men så fort Maria visade bilderna och vi pratade om allt så började jag grina. Det var likadant när Maxime gick ner på knä, jag tjöt nog högst av alla! Och jag är inte tjejen som tvunget tycker att alla måste gifta sig men Maria är som en syster för mig och jag älskar Maxime, han är bara så rätt för henne och för oss, haha!

mallorca beach

mallorca beach

Mallorca, I’ll be back soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind