Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BTS

Lite behind the scenes-bilder från fotograferingen med Cancerfonden idag. Vi filmade även lite men allt material är klart och släpps först i mitten av september. Nu kommer jag precis hinna sminka mig och fixa mig inför CHIC-galan som går av stapeln i kväll, jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig så det kan bli precis vad som helst. Klädkoden är egentligen lila/röd men några sådana plagg har jag inte hemma och har inte hittat något bra på stan heller men det kanske blir ett läppstift eller naglar i rätt färg, jag får se. Först ska jag på aw hos tjejerna på VASS PR så nu måste jag öka tempot! Ha en fin kväll!

behind the scenes

behind the scene

behind the scenes

byxor Bikbok / Skor köpta i San Sebastian / blus från Ahlvar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind