Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bye Mallorca, it’s been a pleasure

Hej tisdag! Det var lite kämpigt att stiga upp tidigt i morse eftersom vi var hemma runt ett igår och jag kunde inte riktigt somna. Nu har jag i alla fall varit igång ett par timmar och vi har några målare här som ska fixa våra fönster, full rulle med andra ord. Nu ska jag iväg på ett möte och i eftermiddag ska jag till Malin som ska fixa mitt hår, det behövs efter alla sommarens äventyr. Jag håller på med en liten Palma/Mallorca guide som kommer upp senare idag så håll utkik!

linn och charles

calo des moro

mallorca

cliff diving mallorca

emma israelsson namnsmycke

calo des moro

turkost vatten mallorca

mallorca calo des moro

cliff diving mallorca

Bilderna är från Cala des Moro, en strand 1 timmes bilfärd från Mallorca! Och jag älskar mitt armband från Emma Israelsson med Anne (mamma) och Matti (bror), jag älskar att känna att de alltid är med mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind