Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tillbaka i Stockholm

Hej darlings! Jag är tillbaka hemma i Stockholm och sitter och kollar på lite bilder från helgen och drömmer mig tillbaka till vackra Marrakech! Vilken resa, jag har haft ett stort leende på läpparna hela den här långhelgen. Jag har inte kollat min mail en enda gång och alla inlägg i bloggen var tidsinställda så jag har haft fyra dagars riktig semester för första gången på fem år. Jag har varit hög på kärlek och lycka och (det kanske låter konstigt när det kommer från mig) men ibland måste jag nypa mig själv i armen för att jag är så lyckligt lottad. För trots allt som har hänt så har jag fått lära mig att vara tacksam för minsta lilla. Jag njuter av att stanna kvar hemma i sängen och vila lite idag och skrattade bara åt mig själv när jag satte igång Nespressomaskinen men glömde bort mitt kaffe två gånger så att det hann bli kallt. Jag har så många mail att svara på och kommer antagligen inte hinna packa och bli klar så jag kan åka till Skåne i morgon utan får vänta tills fredag, men det gör faktiskt inget. Nu går inte upplevelserna och den här helgen att likna vid the small things in life utan jag skulle snarare kalla det för en once in a lifetime experience men idag när jag vaknade här hemma med ont i halsen och feber så svävar jag trots det fortfarande på moln efter helgens alla intryck och festligheter. Jag är så glad och tacksam till brudparet för den här upplevelsen och jag har aldrig varit i ett nordafrikanskt land tidigare så jag var väldigt glad när jag fick veta att vi skulle befinna oss i Marrakech, det var precis lika vackert och sagolikt som jag hade föreställt mig, lite bättre till och med. Här är lite bilder jag knäppte på vägen förbi stan första dagen och jag hoppas att jag någon gång reser tillbaka till vackra Marocko igen.

marrakech

kameler

marrakech

marrakech

marrakech

marrakech

marrakech desert

palmtrees

marrakech

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind