Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mitt maj

tbt

Åh, jag älskar verkligen de här tillbakablickarna jag gör här i bloggen efter varje månad! Det känns som att jag får uppleva allt underbart som hände förra månaden en gång till och det är kul att kolla på alla bilderna. Det är mycket man faktiskt glömmer även om det var så nyligen! Bättre sent än aldrig och här kommer sammanfattningen av mitt maj 2014. Vi kickstartade månaden med ett besök på Kolmården tillsammans med Mattias syskonbarn, sommaren kom till Stockholm och det blev mycket promenader och sol både på Lidingö och ute på Djurgården. Jag åt isglass och drack vin med Nanna på Spymlan när hon var på besök från London. Jag var på en jättetrevlig middag med en massa vänner på Hells Kitchen och åt många frukostar nere på Café Saturnus som ligger runt hörnet från vår lägenhet. Vi bilade ner till Malmö där vi deltog i Boulbarens årliga Boule-turnering tillsammans med Rex och Sofia. Vi hängde med pappa och jag fick njuta av mammas fina stuga när äppleträden började blomma. Jag var på mysigaste tjejmiddagen hemma hos My och efter det följde utgång och månadens bästa festkväll som varade långt in på småtimmarna. Adaras var hemma i vår lägenhet och gjorde ett reportage till månadens magasin, jag fortsatte med att träna Xtremefit i Humlegården och jag belönade mig själv med en Louis Vuitton Keepall som jag länge hade suktat efter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind