Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

att träna i parken

Godmorgon! Ledsen att jag försvann igår men jag var helt energilös på eftermiddagen och var tvungen att lägga mig på soffan. Först sov jag en timme och sedan låg jag kvar där och kollade på serien Orange is the new black resten av kvällen. Någon som ser den serien? Jag gillar den verkligen! Nu ska jag ta på mig träningsskorna och springa iväg till Humlegården för ett Xtremefit-pass så vi hörs när jag är tillbaka igen, puss så länge darlings!

xtremefit in the park

xtremefit in the park

Bilder lånade av Max, tagna förra måndagen på vårt pass.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind