Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

att svara på några av era frågor

Hej! Tack för tipsen, ska testa hudkrämen! Vilka b12-tabletter köper du? Jag äter kosttillskott för kvinnor som bla innehåller B12, men det är kanske inte tillräckligt mycket. Har också problem med glansig hy nämligen.

Jag gick bara in i närmsta hälsokostbutik (den som ligger i Sturegallerian här i Stockholm) och bad om en burk B12-vitaminer. Jag minns tyvärr inte vad märket heter men jag kan kolla upp det i kväll när jag kommer hem. För mig fungerar de jättebra i kombination med den här ansiktskrämen som sagt. Jag började använda de samtidigt så jag vet inte vad det är som ger mest och bäst effekt.

Vilken size är det på din LV väska? Har planer på att inhandla en till sommaren men kan bestämma mig för vilken storlek eller färg, antingen den färg du har eller monogram… Vad tycker du?

Min Louis Vuitton Neverfull är i storlek GM och jag skulle nog säga att det är min mest använda väska! Jag får plats med allt i den, dator, laddare, kamera, böcker osv och den får nästan alltid följa med mig till kontoret eller till stranden på semestern. Jag fick den i present av min pojkvän för två somrar sedan. Jag har fyra andra Louis Vuitton-väskor i Monogram-mönster så jag gillar att min Neverfull är i damie ebene (den bruna, rutiga). Hade jag inte haft någon annan LV-väska i monogram canvas hade jag nog köpt neverfull i det mönstret för det känns som en riktig klassiker som kommer alltid kommer funka. Jag tycker att storlek GM är bäst och även snyggast men det är en smaksak. MM är också fin och kanske bättre om man inte vill att väskan ska bli för tung.

Hej Linn, Vad är det för lägenhet ni bor i? Själv planerar vi på att åka dit och skulle behöva hyra en lägenhet. Tacksam för tips!

Hej hej! Jag och min sambo ska åka till Barcelona i sommar, vi ska vara där i 10 dagar. Har du några tips på vad man kan se/göra där?

Har ni hyrt lägenheten genom någon hemsida?

Jag ska till Barcelona om ett tag, har ni hyrt lägenheten och isf via vilken sida/företag? Tar tacksamt emot tips!

Oj, många frågor om lägenheten! Det var Marias killes kusin som hyrde den av sin hyresvärd. Den låg i samma hus under hans och hyrs ut till gäster och om man har någon på besök. Så jag kan tyvärr inte hjälpa er med det. Första gången jag var i Barcelona hyrde vi en lägenhet på La Rambla och det var också via en hyresvärd som en vän kände men googla det för det borde finnas hemsidor där de förmedlar lägenheter även för korttidsboende. Lycka till!

Var är din fina hatt ifrån? Har letat så länge efter just en sån.

Tack! Det var min pojkvän som köpte den i ett stånd i Cannes förra året och nu har jag tagit över den, hehe! Liknande säljs på marknader utomlands och i hattaffärer.

Men gud vilken fin bkini, var hittar man den?

Vilken fin! Varifrån? Finns den i svart eller annan färg? Har råkat ut för vita som blir genomskinliga när man badar… Ha en fin dag!

Tack! Den kommer härifrån(klick!).

Ååh vad köpte du den LV väskan? Hur mkt kostar den?

Min Louis Vuitton Keepall kommer härifrån (klick) och kostade 6700 kronor.

Jobbar du nu eller tar du det lugnt?

I vår har jag ägnat mig mest åt min blogg och att ordna upp allt juridiskt och praktiskt som har behövt göras efter min mammas, brors och äldre släktings bortgång. Jag bestämde mig för att inte söka jobb för att jag kände att jag behövde lite tid efter allt som har hänt så istället har jag gått i terapi och tränat mycket för att försöka hitta tillbaka till mitt ”vanliga” jag.

En frågestund hade kanske varit på sin plats?

Absolut, nu har jag frågat på alla era frågor och du kan ställa fler frågor under det här inlägget så svarar jag direkt om du vill och annars ska jag komma ihåg att ha en frågestund snart igen här i bloggen.

Har du kontakt med många från Malmö?

Ja, Sofia och Maria (som jag var i Barcelona med förra veckan) är mina närmsta kompisar och vi har känt varandra sedan vi var 12-13 och vi gick i skolan tillsammans på Limhamn i Malmö. De har jag alltid kontakt med och så har jag en del killkompisar som jag alltid hänger med när jag kommer ner. Jag har ju min pappa i Malmö och väldigt många familjevänner som jag träffar så fort jag är nere. Stephanie, Angnetha och Urban är en familj som vi alltid har umgåtts med, dem har jag nära kontakt med och de känns som en andra familj för mig.

Hej Linn, hade du några boktips, säg 3-4 stycken. Blandade genrer. Jag vet att jag sett det förut att du skrivit om böcker som du tipsat om. Kommer inte ihåg vad de hette dock. Ha en fin helg!

Åh, jag gillar att läsa gamla klassiker eller om historia, religon osv. så jag känner att jag lär mig något. Några favoriter är Bockfesten, Brott och Straff, Inte utan min dotter och Piaf. Och Tuesdays with Morrie är väldigt fin och finns även på svenska.

Jag har läst din blogg i flera år, naturligtvis av den anledningen att jag gillar den/dej, och det är roligt att se att du får vara glad efter allt! Men jag undrar hur har du råd? Har du slutat plugga? Det har jag missat i såfall och jobbar du nu?

Ja, jag är färdig Civilekonom men livnär mig just nu endast på bloggen. Festen som du syftar på var dock anordnad av Pretto PR och Freixenet men den ägde rum hemma hos mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind