Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

att ha lite söndagsångest

Söndagsångest brukar bara drabba mig om jag har varit ute på lördagen och druckit för mycket alkohol, annars gillar jag söndagar och att en ny vecka snart börjar. Idag har varit en underbar söndag med massa sol, brunch med våra vänner i Hagaparken och ett besök på Naturhistoriska museet och deras IMAX 3D-bio Cosmonova (ni måste gå dit, så häftigt). Vi har haft en lugn och mysg helg med mycket träning, god mat och kvalitetstid men ändå har jag lite ångest idag för jag ska ju åka ifrån min lilla familj i morgon. En vecka i Barcelona utan pojkvän och hund och det kommer garanterat bli en fantastisk semester men jag kommer sakna dem, jag älskar ju att vara med min lilla familj mest hela tiden. I kväll ska vi i alla fall ha världens myskväll (så fort jag har packat, jag är ute lite i sista sekunden vilket är ganska olikt mig). Det blir macarons från Laduree och hemgjort, lite nyttigare godis. Det är jordgubbar, gojibär, blåbär och hallon doppade i smält choklad. Magiskt!

macarons

laduree macarons

nyttiga sötsaker

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind