Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

att ha sommardrink med alla underbara vänner

Vilken kväll det blev i torsdags! Jag tog lite bloggledigt igår som ni märkte. För det första var jag väldigt trött då det blev ganska sent, efter vår sommarfest här hemma hade vi bord på Wall och jag kom i säng först runt fyratiden. Så igår ägnade jag x antal timmar åt att städa lägenheten sedan hyrde vi film och beställde indisk hämtmat. Precis vad jag behövde! Sommarfesten blev i alla fall så himla lyckad, tillslut var vi ett riktigt stort gäng som åt plockmat från Pontus, njöt av Freixenet Cava, goda drinkar, hot shots och alla tjejerna fick blomkransar och killarna somriga hattar. Hela lägenheten var fylld med blommor och ballonger. Så himla kul och tack till mina underbara kompisar som alltid förgyller min tillvaro, jag vet inte vad jag hade gjort utan dem!

sommarfest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind