Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

att åka till Barcelona om en vecka

Jag berättade aldrig att jag köpte flygbiljetter till Barcelona i julklapp till mina älsklingar Maria och Sofia. Vi har känt varandra och varit bästa kompisar sedan vi var 14-15 år gamla men vi har aldrig varit ute och rest alla tre tillsammans. Vi har rest mycket ihop men det har antingen varit jag och Maria, jag och Sofia eller Maria och Sofia som har varit iväg. Det ville jag ändra på så nu ska vi spendera hela nästa vecka tillsammans i Barcelona. Jag har varit i Barcelona två gånger förut men ni får gärna dela med er av era bästa tips ändå, jag har garanterat massor kvar att se. Jag har bl.a. hört talas om en utsiktsplats där man ser över hela Barcelona, någon som vet var den ligger? Här är bilden jag klippte ihop och skickade till tjejerna på julafton eftersom jag befann mig i Stockholm, Sofia i Skåne och Maria i Frankrike.

barcelona

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind