Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

housewife.

Jag spenderar min dag i köket idag, och så ska jag måla lite, fixa lite, städa lite. Haha! Typ det jag gör om dagarna nu och istället för att ta det lugnt som var tanken så har jag fler projekt än någonsin. Jag gillar inte att inte ha något att göra helt enkelt. Men nu vill jag ju fixa mycket inför min födelsedagsfest också så nästa vecka tänkte jag ta det lite lugnare. En sak är i alla fall säker, jag blir så pigg och glad av att baka och vara kreativ, det har jag saknat!

vitt kök

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson