Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I miss this

Jag är snart klar med alla åtta stolarna! Jag är ganska otålig så jag har målat med snabbtorkande färg som torkar på en timme och går att måla över efter två timmar. Jag vill bli klar idag och har målat i princip non stop sedan nio i morse. Haha, när jag bestämmer mig för en sådan grej tar jag knappt paus för att äta. Och jag märker hur mycket jag saknar mammas stuga så fort jag gör något kreativt nu för tiden. Det var ju vår lilla tillflyktsort och vi var där nästan alltid när jag var och hälsade på i Malmö. Jag har bestämt mig för att behålla stugan tillsvidare men i sommar blir det stora testet. Om jag klarar av att få det lika fint där som mamma lyckades med, då behåller jag det. Jag har ju väldigt mycket hjälp av pappa också så det ska nog gå. Det är något av det finaste jag har kvar av mamma och där känner jag hennes närvaro som mest.

sommarstuga inredning

flower bath

chihuahua

sommarstuga växthus

krukor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson