Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

morning bliss

Det känns väldigt lyxigt att gå och hämta en gratis kaffe på sitt favoritcafé när man går en promenad med lilla vovven. De har ett vip-kort på Mocco som delas ut till stamgäster där man kan komma förbi en gång om dagen och hämta en valfri kaffe. Sådant älskar jag! Lika mycket kaffet som att vara lite stammis på ett ställe, det känns hemma på något sätt och jag har gått dit sedan jag flyttade till Stockholm för snart fem år sedan. Utöver det så skiner solen idag och jag hade tänkt hinna med ett yoga-pass men vaknade och kände mig väldigt förkyld så det blir ingen träning. Jag får inte bli sjuk den här veckan! Jag fyller ju år på fredag och har fest på lördag och t.o.m. Maria, Nanna och Sofia som inte bor i Stockholm ska ta sig hit över helgen för att vara med och fira. Det är jag väldigt glad för och idag fortsätter förberedelserna!

mocco café

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind