Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dubai Mall.

Vi har besökt två shopping malls under vår tid här i Dubai. Dels The Dubai Mall som ska vara världens största köpcentrum med 1200 butiker, isrink inomhus, ett gigantiskt vattenfall och akvarium, biografer, restauranger m.m. Och det är GIGANTISKT! Innan man byggde Dubai Mall så var Mall of the Emirates (där de har en hel skidbacke inomhus) störst men där knäppte jag inte av lika många bilder som på Dubai Mall som ni kan se här nedan. Ett tips är att ni går in på respektive köpcentrums hemsida innan ni besöker ett, jag har länkat till hemsidorna där de nämns ovan. Där finner ni en hel lista på alla butiker som finns och man brukar kunna ladda ner en karta också. När man väl är på plats så finns det skärmar där man kan söka efter butiker men det är så stort så det kan bli svårt att hitta ändå. Vi gick in vid huvudentrén och där i närheten ligger alla fina butiker så som Chanel, Louis Vuitton, Prada osv. Där finns även Sephora, Ted Baker, BCBG Maxazria och de flesta butikerna som vi var intresserad av så vi höll oss mestadels i en viss del av den gigantiska byggnaden. På Mall of Emirates har de ungefär samma utbud och där känns lite fräschare / lyxigare och det är ganska skönt att det är lite mindre (fortfarande sjukt stort). Vi orkade däremot aldrig gå till den delen där skidbacken låg men det kan nog vara ganska kul att se. Ted Baker var lite billigare här men finare märken är nog nästan t.o.m. lite dyrare här än hemma i Sverige. Ett måste tycker jag när man är där är att äta på Cheesecake Factory, riktig amerikansk mat och magiska cheesecakes. Och missa inte den gigantiska godisaffären som ligger mittemot akvariet. Har ni några frågor angående shoppingen i Dubai får ni gärna ställa de under det här inlägget så svarar jag direkt. Enjoy the pictures!

dubai mall pictures

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson