Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

saturday yoga class.

Åh, jag släpade mig ner på gymmet idag, helt energilös och började träna kondition. Halv elva var det ett 75 minuter långt värmeyoga-pass (inte bikram utan bara 36 graders värme) som jag bestämde mig för att haka på. Jag har ju kört en hel del yoga hemma med Yogobe och All in yoga-appen men de senaste två månaderna har jag bara kört kondition och styrka så jag har blivit rätt stel igen. Men det var fantastiskt härligt för jag trodde det skulle bli mycket jobbigare, mina muskler kändes uthålliga och jag kunde istället träna på att få till rätt teknik i övningarna. Underbart pass och läraren var helt fantastiskt och hjälpte oss som deltog jättemycket. Nu är jag redo för en härlig lördag ute i solen!

yoga skor

Mina yogaskor är från Nike, en klar favorit och det var en ren tillfällighet att mitt nagellack matchade så bra, haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind