Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

saturday yoga class.

Åh, jag släpade mig ner på gymmet idag, helt energilös och började träna kondition. Halv elva var det ett 75 minuter långt värmeyoga-pass (inte bikram utan bara 36 graders värme) som jag bestämde mig för att haka på. Jag har ju kört en hel del yoga hemma med Yogobe och All in yoga-appen men de senaste två månaderna har jag bara kört kondition och styrka så jag har blivit rätt stel igen. Men det var fantastiskt härligt för jag trodde det skulle bli mycket jobbigare, mina muskler kändes uthålliga och jag kunde istället träna på att få till rätt teknik i övningarna. Underbart pass och läraren var helt fantastiskt och hjälpte oss som deltog jättemycket. Nu är jag redo för en härlig lördag ute i solen!

yoga skor

Mina yogaskor är från Nike, en klar favorit och det var en ren tillfällighet att mitt nagellack matchade så bra, haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson